A callar!

Port molt que faci memòria, som incapaç de recordar senyeres als centres públics d’ensenyament fins fa dos anys. Els llaços quadribarrats hi arribaren en protesta contra algunes de les normatives que aprovava el Govern. Simbolitzaven la repulsa a l’acció d’un executiu que qüestionava la unitat de la llengua catalana.

La Llei de Símbols, que ha entrat en vigor aquests dies, no és, com pot semblar, una llei contra la bandera de l’antiga confederació catalano-aragonesa. És una llei contra la llibertat per expressar el rebuig d’iniciatives mancades de rigor pedagògic i científic. Per molt que alguns, molts pocs, crec, i, entre ells, Bauzá, el primer, puguin estar satisfets que sembli una guerra de banderes i d’identitats, la llei no va d’això.

Els llaços eren l’eina amb què uns treballadors, els de l’ensenyament, protestaven. Per això, se’ls proscriu i no per cap altra cosa.

Un comentari a “A callar!

  1. “Right now it sounds like BlogEngine is the top blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *