Amics de PODEMOS, benvinguts a la realitat!

Ha sigut la notícia d’aquesta setmana i qui sap de quantes més! L’obertura d’un expedient disciplinari per part de la direcció de PODEMOS a Madrid (com no!) a tres significats dirigents de la formació a  Balears, tan significats que fins i tot una ostenta el segon càrrec institucional més important de la nostra comunitat.

Ningú no nega que hi ha rerefons de lluita interna pel poder de la formació a Balears, ja no tot és de color de rosa, o violeta en aquest cas,  també viuen les traïcions entre aquells que fins fa no res eren companys de trinxera combatent contra la resta de partits als quals denominaven despectivament casta.

Heu perdut la virginitat, ara toqueu amb les vostres mans la sospita de la corrupció i l’enfrontament intern. La més barroera de les batalles ha començat i veiem amb estupor com surt la roba bruta, la dels uns i la dels altres. Crec que ens espera llargues jornades de notícies al voltant de tot el que està succeint a la formació podemita, perquè la lluita s’ha iniciat de la forma més virulenta possible.

El mateix combat s’ha donat a Madrid.  La filtració en clau electoral feta per una facció de la formació, que el senador Ramón Espinar va fer negoci amb la compravenda d’un pis de protecció oficial, que mai no va ocupar. El desenllaç curiosament ha sigut la seva victòria al procés intern d’elecció proclamant-lo com a cap de la formació a Madrid. No és això un comportament purament de… casta?

És inqüestionable que tots els partits, sense excepció, han sofert batalles internes i també casos de corrupció, això no fa de PODEMOS un partit diferent dels altres, però el que sí que els fa diferents, és el discurs que repetidament hem hagut d’escoltar des de la seva aparició dient que ells eren distints, que la democràcia era assembleària i absoluta, que les lluites internes es resolien amb diàleg i concòrdia, que la corrupció mai no els tocaria….  i tot això acompanyat d’un continu repartiment de carnets d’honestedat i ètica.

La nova política ja és aquí, no sabem si es quedarà o no, però el que podem estar segur és que ve acompanyada de tots els mals vicis de la de sempre, els quals no deixen de ser un reflex de les debilitats de la nostra societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *