#Amítambién

Fa estona us recomanava que féssiu una ullada al blog «Micromachismos», que es defineix com un espai per rastrejar i denunciar els masclismes quotidians i tantes vegades normalitzats. Un blog que ja ha complit tres anys i en el que hi podeu trobar testimonis de dones ignorades o menystingudes en el seu entorn laboral, situacions que malauradament molts qualificarien de beneitura o publicitat que ens haurien de fer avergonyir a tots.

Per celebrar l’aniversari, a més de recordar les fites assolides, han penjat un breu vídeo on dones reconegudes en els seus distints àmbits professionals (no “histèriques feminazis que per tot veuen signes d’una inexistent dominació masculina”) deixen palès que totes, encara que ocupin una posició de poder o prestigi, pateixen el masclisme quotidià.

Encara queda molt de camí a per acabar amb aquests micromasclismes, formes d’assetjament masclista més freqüents i de menor intensitat que les que surten als telediaris però que són el reflex de la desigualtat de gènere que resulten tan perjudicials per al benestar de les dones com altres formes aparentment més greus de maltractament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *