Aquest dissabte 30, vestim el barri!

Parlam amb Anna Zanni, portaveu de la Xarxa de Comerços i Serveis del Parc de Ses Fonts de Palma. Bon dia Anna, ens podries explicar en què consisteix el vostre projecte Vestim el barri? Gràcies.

Bon dia Nacho. És clar. Aquesta iniciativa sorgeix quan alguns comerciants dels voltants del Parc de Ses Fonts de Palma ens adonem del poc coneixement que tenim entre nosaltres mateixos dels serveis que podem oferir. Llavors, tenim l’idea de crear un grup que promogui una xarxa de comerços i la doni a conèixer mitjançant activitats participatives, festes, etc., perquè els veïns i les veïnades puguin gaudir d’elles.I la primera iniciativa d’aquest tipus que posarem en marxa en l’esdeveniment d’aquest pròxim dissabte serà, com tu has dit, Vestim el barri. Consisteix en apadrinar un arbre dels voltants del Parc de Ses Fonts i teixir-li un “vestit”, de manera que d’un dia per l’altreels arbres del barri apareguin plens de nous colors. D’aquesta manera volem aconseguirdonar més alegria al barrii que la gent que hi viu aquí s’impliqui més en millorar el seu aspecte, a més de que ens agradaria molt que aquesta acció sigui el punt de partida per fer guanyar més confiança entre els petits comerços i per augmentar l’esperit de convivència dels veïns i veïnades del Parc de Ses Fonts.

Com podem fer les persones del barri, i també altres comerciants, per implicar-s’hi en una acció tan creativa com aquesta?

Hi ha 3 possibles vies. La primera i més fàcil, es dirigir-se a un dels comerços de la zona que mostri el distintiu d’aquesta xarxa. La segona es visitar la nostra pàgina a Facebook (Parc de Ses Fonts – Xarxa de Comerços i Serveis). La tercera és dirigir-se a la Associació de Veïnats del Parc de Ses Fonts.

Parlem dela barriada. Quins són els seus atractius?

Situat entre la carretera de Valldemossa i de Sóller, el nostre barri és relativament jove. És modern, no hi ha ORA, té un dels parcs més complets de Palma i amb molta gent que el gaudeix…Als seus voltantspots trobar gaire bé qualsevol servei, de fet hi ha molta varietat d’ells. És una zona amb bons accessos, tant per transport públic com per la gent que ved’altres municipis, tenim el conservatori, algunes escoles i instituts…

I teniu en ment altres projectes?

Sí, per descomptat. Per exemple, més endavant volem posar en marxa una gimcana, és a dir, un joc de passar proves a punts distintius del barri i a on es trobaran sorpreses, premis, etc. Tambévolem fer un Mercat de Nadal, amb guarniments i llums, on es puguin trobar productes i serveis nadalencs. De fet, ens agradaria ser un punt calent de la ciutat durant aquestes dates, amb activitats obertes a tothom i totalment participatives (molt engrescadores!).

Alguna cosa més, estimada Anna?

Sí. Recordar que el pròxim dissabte 30 d’abril a les 12h del migdia ens trobarem tots i totes al Parc de Ses Fonts. No només mostrarem tots els vestits que hem fet, sino que a més sortejarem un petit regal entre els voluntaris que han teixit per tal d’agrair la seva col·laboració. Finalment ens repartirem en equips per a anar a vestir els arbres… Qui vulgui venir a participar serà benvingut!

A més, vull aprofitar per agrair a l’Ajuntament de Palma, a tots els comerciants i empreses col·laboradores i, per descomptat, a tots els veïnats i veïnades del Parc de Ses Fonts el suport que hem rebut, imprescindible per engegaramb tota la nostra il·lusió aquest primer projecte. De veritat, gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *