Aznar strikes back?

El mestre Yoda va tremolar, preocupat, quan va sentir aquella enorme pertorbació de la força. “Percep grans quantitats d’ego fluint des d’un bigot  indeterminat de la galàxia”, assegura, mentre la marxa imperial de Williams ressona per tots els racons. El lord sith Aznarus pot estar reclutant un exèrcit per aixecar-se en contra del que un temps fou el seu deixeble, Darth Marianus, que incomprensiblement s’ha allunyat de les seves ensenyances i que pot portar la República (?) a un caos sense sortida.

Aznarus, amb l’ajut del seu relacions públiques, PJR, juga primer a la guerra psicològica, publicant sondejos que li atorguen uns resultats espectaculars amb només pronunciar el seu nom. El missatge a llançar és que hi ha milions de persones que reclamen la tornada de l’antic president, l’única persona que amb el seu domini costat fosc de la força dels seus abdominals podrà redreçar el rumb erràtic amb què està manejant el país el seu antic aprenent.

El consell Jedi, reubicat a un plató de televisió, debat ara si es tracta només d’una amenaça fantasma o si realment s’està construint una nova estrella de la mort. Lord Aznarus, com és lògic, nega qualsevol intent de recuperar el poder perdut, però potser les seves curolles messiàniques el portin a fer una passa endavant que, segons ell, retornarà l’equilibri a la força.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *