Castració general

La regidora de Sanitat i Consum de l’Ajuntament de Palma, la podemita Antònia Martín, presentà ahir la nova guia editada pel consistori per conscienciar la població de la importància de la prevenció de malalties de transmissió sexual. Fins aquí, tot ben normal.

La guia proposa, com a mesura més efectiva, l’abstinència, és a dir, s’aconsella als ciutadans i ciutadanes que procurin no tenir relacions sexuals. Altrament, si no els queda altre remei, és a dir, si les hormones ja vessen, els alliçona per tal que les relacions siguin amb persones conegudes, de les qual no en tenguin cap dubte de la seva sanitat.

Els cinc-cents exemplars de la guia ‘volen’, segons la regidora.

En contra del que podria semblar, aquest discurs no prové –tot i la coincidència- de cap pamflet nacionalcatòlic franquista, sinó de l’esquerra suposadament més progressista.

No em sorprèn. Per si no ho saben, una facció radical del feminisme sostén que qualsevol tipus de relació heterosexual constitueix en sí mateixa una agressió contra la dona, una mera expressió del detestable model heteropatriarcal. Per tant, el millor és evitar sempre aquest tipus de relacions i, si de cas, viure intensament la sexualitat pròpia i l’homosexualitat –femenina, s’entén- com a úniques manifestacions realment plausibles de la sexualitat de les dones.

Ahir les xarxes socials bullien de comentaris sarcàstics envers la famosa guia municipal, i no precisament de la dreta conservadora.

Jo els propòs que vagin fins i tot un poquet més enllà, i que decretin d’una vegada la castració general. Així tendrem una societat més sana, sense fums, sense sucre afegit, sense greixos saturats i sense sexe.

Un comentari a “Castració general

  1. Pensava que això era una web on es publicaven articles amb un sentit crític, però veient el to d’aquest (no tan enfora del fet servir l’any passat pel batle d’Alcorcón) ja veig que no. El cinquè paràgraf ja ho diu tot: la conclusió feminisme=lesbianisme és més vella que nosaltres. I que això ho digui un advocat…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *