Di Estéfano i la seva estimada

Pel que hem pogut saber aquets dies, Di Estéfano té cinc fills i una estimada amb qui es vol casar. Els fills no volen que es casi amb l’estimada i l’estimada, pel que es veu, prefereix casar-se amb el pare, 50 anys més gran que ella, que en cap dels seus cinc fills. I els fills, diuen que per salvar l’honor de la família i preservar al pare d’altres mals, volen incapacitar-lo.

Di Estéfano, que ara mateix té 85 anys i quatre baypassos, no es vol deixar doblegar. Ja es va resistir quan els del reial Madrid no el volien deixar entrar a la llotja que, com president honorari del club li corresponia, amb la seva estimada. Ell decidir no anar a l’estadi si no era acompanyat de la seva novia i, els del Madrid, acabaren cedint. Alguns joves, aquest és el cas dels fills de Di Estéfano, pensen que la gent gran, pel simple fet de ser-ho, son dèbils i vulnerables. Jo, al llarg dels anys, de dèbils i vulnerables n’he conegut molts, i de totes les edats, però també n’he conegut alguns que, a edats molt avençades, tenien el braç de ferro.

Pensem, si no, amb el Giulio Andreotti que fa uns pocs dies va morir a l’edat de 94 anys, amb el mateix estat de malícia, lucidesa i ironia de quan en tenia 70, i sense haver revelat cap dels secrets d’estat que, com ell mateix va dir, se’n duria al paradís. La vida és un entramat complex de binomis, un d’ells és seguretat versus llibertat, sembla evident que si Di Estéfano pare ha optat per lo segon i els seus fills, en canvi, sembla que han optat per lo primer. El que no queda gens clar és si, pel que lluiten els fills, és per la seguretat del pare o per la d’ells mateixos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *