Dos debats distints

El respecte per les decisions judicials i per la presumpció d’innocència és un argument recurrent a l’hora de valorar imputacions i condemnes per corrupció d’algun dels teus (juntament amb la de “aquesta persona ja no forma part del partit”), però una cosa és l’àmbit judicial, amb tota la seva complicació i possibles interpretacions, i un altre el joc polític.

És a dir, que la citació com a investigat (el que abans es coneixia com a imputat) del president de la Regió de Múrcia per delictes de prevaricació continuada, frau contra l’administració pública, falsedat en document oficial i malversació de cabals públics dins el cas de les obres de l’Auditori de Puerto Lumbreras quan n’era el batle s’ha d’observar des de dos punts de vista. El primer, el judicial, on s’han de garantir tots els drets de Pedro Antoni Sánchez.

El segon, el polític, on haurem de veure si Ciutadans es manté ferm en la seva promesa de sol·licitar la dimissió de l’encara president autonòmic (que, per altra banda, va assegurar que dimitiria si l’imputaven) o de retirar-li el suport en l’Assemblea Regional en base a l’acord signat amb el Partit Popular. Vosaltres tampoc us ho creieu, no?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *