El discurs del president i la crítica de PSIB-PSOE

Voldria començar el nou any amb la millor de les voluntats possibles. Tal com ho ha intentat el president Bauzá amb el seu discurs de final d’any. Em podria fixar amb el que el president ha fet durant el 2.012, cosa que em permetria posar en dubte tota la bona voluntat expressada, tal com ha fet Cosme Bonet, cap pensant del PSIB-PSOE i portaveu de fet d’aquesta formació i, sobretot, figurant de la supervivència política.

El senyor Bonet ha qualificat al senyor Bauzà de cínic i de buides totes les seves propostes. Però ell, és clar, el que fa és continuar amb el model de política vigent, destinada a ciutadans obtusos, el que li permet utilitzar com millors arguments l’insult i la desqualificació, sense sentir-se obligat a fer propostes alternatives.

Comencem per la darrera enquesta publicada per l’Ultima Hora. Ja se sap que les enquestes no son cent per cent fiables, però tenen el seu valor. Segons aquesta enquesta el PP perdria la majoria absoluta que ara té al Parlament, conseqüència normal d’una política de retallades que no és del tot justificable ni en la forma, ni en el què i encara molt menys amb els resultats. El nivell de despesa pública i l’endeutament en que es va trobar Bauzá, sumat a la dràstica baixada d’ingressos, fan molt difícil una gestió més amable. Tot i així, si el president Bauzá ens diu, al seu discurs de cap d’any, que les coses aniran molt millor el 2.013.

Doncs bé, el que jo voldria seria començar l’any carregat de bons desitjos i, per això, em sumaré, tot i que en molta prudència, a la bona voluntat del president Bauzà que, en cap cas, donarà pitjors resultats dels que varen donar la política del senyor Bonet i companyia al Consell Insular, quan eren ells els que feien els discursos i les promeses. I perquè ningú es malfiï, d’aquí a uns quans mesos en tornarem parlar. Del senyor Bonet i companyia i del senyor Bauzá.

0 comentaris a “El discurs del president i la crítica de PSIB-PSOE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *