El silenci de Soraya

Fa uns dies, la vicepresidenta del govern va ser fotografiada mentre realitzava unes compres en una coneguda tenda de roba lowcost. Aquesta podria ser una exclusiva disfressada de gran notícia que publicarien revistes com la Cuore, però la polèmica es va torbar pocs minuts en protagonitzar les tertúlies “serioses”, doncs Soraya Sáenz de Santamaría va anar al Primark en cotxe oficial i, a sobre, aquest va romandre amb els llums d’emergència durant 15 minuts en el carril bus de la Gran Via de Madrid.

He vist i llegit diferents reaccions sobre el “cas Soraya”, des dels que asseguren que és inacceptable a aquells que ho justifiquen qualificant el fet de “descuit”, però la que més m’ha agradat és la de la tertúlia de 13TV (cadena d’inclinació esquerrana pròxima a Podemos) dirigida per Nieves Herrero (ídem), que intentava restar gravetat a la situació afirmant que “no sabia si hi havia polèmica” i que la pobra Esperanza Aguirre ja va patir aquest “destrozo mediàtico”. Curiosament, el debat va dirigir-se cap als productes que havia comprat Santamaría i, de rebot, als sous dels polítics, que “no dan para mucho”.

No obstant, les preguntes més immediates que hauria de respondre la vicepresidenta van brillar per la seva absència. Són dues: primera, perquè no ha demanat disculpes per estacionar el vehicle en el carril bus d’un carrer madrileny que, segons defensen a ultrança els del seu partit quan la malèfica Carmena la talla, és una artèria fonamental per garantir la fluïdesa del trànsit a la capital? I segona, considera adequat l’ús del cotxe oficial per assumptes particulars, sigui per anar de compres, a la perruqueria o fins i tot anar-se’n de vacances? El silenci, com en tants d’altres casos, és l’única resposta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *