Els temes importants

No arribaré al punt d’afirmar que en el nostre estimat Parlament no es debat sobre les qüestions que vertaderament preocupen a la ciutadania (precarietat laboral, lloguer turístic, inversions, etcètera), però si us heu entretingut en assistir o escoltar algun ple potser us haurà sorprès la quantitat de temps que perden els diputats en retrets, i tu més, desqualificacions i aspectes més dignes d’un pati de col·legi.

Sense anar més enfora, ahir la discussió es centrava (de nou) en el repartiment dels escons. En la Junta de Portaveus, tant el PP com l’expresidenta del Parlament Xelo Huertas van rebutjar acceptar la petició de Més per Menorca de realitzar dues preguntes de control al Govern en els plens, en lloc de limitar a una, si no es revisa també l’assignació d’escons acordada després de l’expulsió de les dues diputades de Podemos.

La justificació de Marga Prohens? Com que vosaltres vàreu dir que no abans, ara nosaltres diem que no ara. Rebota i al teu cul explota, dèiem quan érem petits. Quanta raó té en Jaume Font, en qualificar tot això de “brega kafkiana de pati de col·legi”. I crec que a Laura Camargo, que ahir es demanava “què opinarà la gent del carrer en veure a diputats dedicant el temps a debatre aquest tipus de qüestions?”, no fa falta contestar-li. La resposta la coneix perfectament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *