Empassar-se el mòbil

Adriana Andrade és una jove brasilera a qui han hagut d’ingressar a un hospital desprès d’haver-se empassat el telèfon mòbil. El motiu és que no volia que el seu estimat pogués llegir alguns missatges que havia rebut. I un es demana, que devien dir aquets missatges? Vegem alguna hipòtesi: Adriana, t’estimo i em va agradar molt beure’m amb tu una caipirinha mirant la lluna, ajaguts sobre l’arena de la platja. O pot ser quelcom de més explícit. Vagin al nuvi, ara, a dir-li el contrari! Si els missatges haguessin estat del tipus: noieta, no t’oblidis el donut ni de posar benzina al cotxe, segur que n’Adriana no se l’hagués empassada la terminal.

És, exactament el mateix que ha fet el PP amb les terminals dels ordinadors de Bárcenas: empassar-se el discs durs. Motiu? El mateix que va dur a Adriana a empassar-se el seu mòbil: si el seu xicot hagués llegit els missatges, tanmateix se l’hauria hagut d’empassar, el mòbil, solsament que, molt probablement, de manera més violenta. La pobre no tenia alternativa. Ara, almenys, com deia un amic meu napolità en un cas semblant, si negués, sempre quedarà el dubte. Al PP (quina vergonya la de Floriano explicant lo del protocol habitual i lo de la protecció de dades) tampoc li quedava alternativa: posar al abast de la justícia el contingut dels discs durs de l’ordinador de Bárcenas era tant com posar en evidència irrefutable lo que tots ja sabíem: que el Partit Popular, com quasi tota la resta de partits, s’ha finançat il•legalment, ha blanquejat doblers negres i ha pagat sobresous a les màximes autoritats del país amb diners d’origen inconfessable.

Això no solsament hagués suposat el final de Rajoy, i el d’Arenas, i el de Cospedal, i el del propi Floriano, i el del guionista, i el del càmera i el de l’apuntador, sinó, a més a més, el final d’un cicle, d’una època i, molt probablement, el de tota una generació de polítics sense dignitat i sense cap tipus de vergonya.

És a dir, un final feliç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *