Estabilitat: cap amunt

Ja vaig dir fa temps que el Mallorca necessitava estabilitat. I la necessitava a la directiva per a que a la gespa les coses vagin fluides. Havíem entrat en una dinàmica en que a aquest club es xerrava de tot tipus de problemes excepte dels que més importen: els relacionats amb el futbol. Ara a la fi el futbol torna a ser protagonista i al camps es comença a reflectir. Com? amb la victòria de l’equip a uns dels ser primers des que està a Segona Divisió.

No va ser una victòria qualsevol que per sort l’equip va fer un gol de casualitat i es va tancar darrera evitant l’empat entre el porter i els pals. No, el Mallorca es va menjar el Mirandes. Va demostrar que aquesta plantilla en bones condicions es capaç de dominar a qualsevol equip, de fet, podria haver guanyat per més gols.

Un gran encert d’en Classen, trob, és l’entrada a la vicepresidència de Monti Galmès. Un home mallorquí, simpàtic i de llarga trajectòria com aficionat mallorquinista.

Dins del camp també ha hagut canvis significatius. Pereira ara juga per la dreta. Mentre que a cama canviada no trobava el seu millor joc ofensiu, al seu costat natural està tornant a ser aquell jugador que despuntava als laterals rivals. Marco Asensio ja torna a pensar en el Mallorca. Mai ho ha deixat de fer, però si que és vera que la moguda amb el seu traspàs al Real Madrid i la inestabilitat a la directiva el tenien un poc descentrat inconscientment que no deixava lluir la seva gran qualitat.

I ara estan cercant un home gol. Per ara han fixat a Joselu. Un jove davanter o segon davanter que pot jugar a pràcticament totes les posicions ofensives. Al seus primers minuts vàrem poder comprovar que Karpin no podrà recriminar-li la falta d’actitud. Ho va lluitar tot.

Ja vorem qui ve a ser l’home gol. I això que en teoria ja tenim un, Marko Scepovic, que ha estat acusat de tenir una mancança d’actitud. Bé, són decisions del tècnic rus que s’han de respectar. Ell sap més que ningú l’estat dels jugadors. Però el que està clar és que no li falta qualitat al serbi. I ho dic com una persona que el coneix i l’ha estat veient entrenar cada dia durant quatre mesos.

En definitiva, el Mallorca torna a jugar bé i a sentir xerrar de futbol. Ara més que en qualsevol moment de les dues temporades que fa que estam a Segona és quan podem ser optimistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *