José Ramón Bauzà, molt deficient

Arribats a final de curs, com que la majoria silenciosa de les urnes no ho pot tot, hem tengut accés a les notes de José Ramón:

Ciències Naturals: MD. No ha estat capaç d’entendre que el medi ambient és el principal valor afegit que tenim a les Illes Balears i que és un bé escàs que s’ha de preservar, cuidar i posar en valor; és incapaç d’assimilar que els temps de més ciment s’han d’acabat.

Ciències Socials: MD. Ha generat més conflictes socials en un any que els altres en vint (i la majoria eren evitables). Tant la cultura, com la sanitat, com l’educació, com el benestar, com la convivència en general, han empitjorat molt aquest curs.

Matemàtiques: MD. No li han sortit gens els comptes: com més ha restat, pitjor ha estat el resultat global. Hi havia molts llocs on restar, i a qualcun el va endevinar al principi, però ha fallat a molts altres; ha restat on no tocava i no ha restat on havia de restar. I ha estat incapaç de fer res per sumar (ni més finançament autonòmic, ni més creixement econòmic i ocupació, ni tant sols un pla). Ha volgut sumar noves inversions, urbanístiques (com no!) però en això i tot el resultat és zero. Tampoc quadren les seves declaracions de béns personals.

Llengua catalana: Excel•lent. Ha aconseguit que molta gent que no li donava massa importància es posàs a valorar-la, ha activat la seva defensa, i no només entre els sectors tradicionals, sectors que fins ara no s’havien mobilitzat ara també ho estan fent.

Llengua espanyola: Suspès. Ha aconseguit transmetre que la volia imposar a la pròpia de les Illes, fer-la encara més hegemònica del que ja és, i utilitzar-la per a generar conflictes a les escoles dividint als alumnes.

Anglès: Suspès. Cap iniciativa per a millorar les capacitats lingüístiques dels estudiants en particular i de la societat en general. Només ha emprat l’anglès com excusa per arraconar encara més el català. Ni tan sols per a millorar la competitivitat l’ha tengut en compte. Però bé, el domina una mica, i això en aquesta illa és un mèrit (quasi tant com el coneixement del català a l’administració pública).

Educació Física: Notable. La gent ara fa més esport que fa un any, perquè anar a córrer és gratuït (per ara!), perquè així la ciutadania com a mínim s’hi espassa un poc els nervis i perquè amb tanta manifestació n’hi ha hagut molts que en un any ja han fet vàries maratons.

Religió: Suspès. L’ha utilitzada, també, per a generar més conflictes (renyades a rectors incloses). Per Setmana Santa va fer posar les banderes a mig pal deixant de banda que una mica de laïcitat no seria gens dolent perquè a la classe hi ha molts agnòstics i més d’una religió. Ha oblidat totalment valors cristians com la humilitat i la solidaritat actuant permanentment amb una gran prepotència i amb una manca absoluta de respecte cap als que més pateixen (que són molts més que fa un any, entre ells en Rafel Bosch).

Música: Suspès. Ha xiulat (amb companyia de José Mª Rodríguez) per a intentar distreure l’atenció; darrerament, fins i tot, ha intentat posar el volum més alt (“soy espanyol ¿a qué quieres que te gane?”) però l’orquestra sona molt desafinada.

Observacions: Ha deixat molts de dies de classe sense justificar per anar-se’n per la península, bàsicament a actes del PP (inclús es va botar la classe el dia de l’examen del Pressuposts per anar-se’n a Madrid a rebre un “premietxo”). No fa els deures, al pati només es relaciona amb els que li diuen que sí a tot, desbarata als seus companys, i es baralla constantment. Se nota que no s’ha integrat a l’escola (ni a l’illa) i actua com si encara anàs a l’antiga escola de Madrid (o com si estigui esperant el moment de tornar-hi). Necessitam que millori, urgentment!!!

0 comentaris a “José Ramón Bauzà, molt deficient

  1. molt bona! a veure si millora qualque coseta, encara que….M´ESTIMO MÉS QUE DESAPAREGUI DEL MAPA ESCOLAR,CULTURAL,POLÍTIC,SOCIAL I ECONÈMIC… PER SEMPRE!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *