Les primàries del PSIB

L’elecció del candidat o candidata del PSIB-PSOE a la presidència de la Comunitat Autònoma, mitjançant eleccions primàries obertes a la ciutadania, ja és una realitat. Els socialistes de les Illes Balears obrim el nostre Partit i aprofundim en la seva democratització amb l’objectiu de tornar a connectar amb la societat, eixamplar les nostres majories i liderar un nou temps polític.

Igualment, no hem d’obviar que aquestes eleccions primàries, com qualsevol procés que s’inicia per primera vegada, planteja uns interrogants que no es resoldran d’una altra manera que amb el treball i la participació de tots els i les militants socialistes que, amb el nostre compromís, farem el possible per complir amb les expectatives generades sobre aquest procés.

En aquest sentit, crec que hem de fer bandera de l’avanç que suposa el fet de permetre participar en aquestes eleccions primàries a tots aquells joves amb una edat compresa entre els 16 i els 18 anys i que, per primera vegada, es podran inscriure, si així ho desitgen, a un cens que els hi atorgarà el dret de poder votar pel seu candidat o candidata preferit.

En definitiva, tenim per endavant un procés d’un importància cabdal que ens ha de servir per renovar el nostre compromís amb la ciutadania i que, conjuntament amb el debat d’idees previst a la nostra Conferència Política, ens ha de situar en el punt de sortida més favorable per guanyar la carrera de 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *