Missió impossible

Hauríem d’aconseguir viure com si Bauzá no existís. Degrada tot quant entra en contacte amb ell, fins i tot si és per rebutjar-lo. Ahir el Parlament feu una passa més en l’aprovació d’una norma que, en una aplicació estricta, il·legalitza l’escut espanyol en els edificis públics illencs. No havíem caigut en el detall que el tercer quarter de l’emblema és una quadribarrada.

Si caricaturitzar és dur a l’extrem els trets més destacats d’una persona, és impossible fer-ho amb ell ja que no hi ha res en ell que no sigui exagerat. Ara, a la vista de les innombrables senyeres existents a edificis històrics i símbols balears, per ventura, ens espera una hilarant -i pesadíssima- casuística legal per distingir entre senyeres bones i senyeres perverses. Més val abstenir-se’n. És ridícul per si mateix i, per tant, condemna al ridícul qualsevol intent de ridiculitzar-lo. Demà una mallorquina ingressa a la Real Acadèmia Espanyola de la Llengua. El llogater del Consolat de Mar(x) -Groucho- el creuat mallorquí d’aquest idioma, haurà hagut d’escoltar aquest dies que, segons ella, l’educació no es pot fer a cop de decret-llei.

S’anuncia la insubmissió anònima al seu tiTIL·lant bunyol escolar i no estaria malament recordar als rebels que el primer insubmís a la legislació vigent va ser Bauzá quan es negà a acatar l’acte del Tribunal Superior de Justícia que en paralitzava l’aplicació. Ha aconseguit degradar la desobediència civil, un exercici que s’ha de fer a cara descoberta perquè sigui digne del seu nom. I les úniques víctimes laborals de tota aquesta història són tres directors de Maó que proclamen als quatre vents que no són objectors sinó més aviat tot el contrari.

Bauzá, estrafolari, estrafolaritza els que creuen combatre’l. En fi, a mi, també, que li he dedicat ja no se quantes línies.

Oblidem-lo. És una qüestió de salut mental.

0 comentaris a “Missió impossible

  1. jo ja el veig com un escuradents desprès de menjar-se un bon plat de cargols…prim, brut, desfet i a punt per esser llançat a la bossa del fems consequentment “ultimo destino” Son Reus donde serà encinerado i reduido a su mas mínima expresion….en fi, per llogar-hi cadiretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *