Noves eleccions

Cada dia disposem de més informació sobre les contractacions a Jaume Garau, amic personal de Biel Barceló, Vicepresident i Conseller d’Innovació, Investigació i Turisme del Govern de les Illes Balears, que tot apunta a que ha estat beneficiari de 154.000 € públics amb contractes sense concurs provinents de les Conselleries i àrees governades per MÉS i és molt probable que no siguin les darreres que surtin a la llum.

No estàvem acostumats a veure a MÉS arraconat a la paret, ahir, la Policia Judicial es va personar a les Conselleries de Turisme i Transparència per cercar informació dels contractes fraudulents. MÉS sempre ha estat el dit acusador als altres partits especialment al PP. Quan hi havia qualsevol dubte de malifeta, denúncia al canto, sense comprovar ni confirmar si era cert, tot val per intentar demostrar que són el paradigma de la veritat, que són la veu de la transparència. Doncs ara ja no, se’ls acusa de possibles contractacions a dit, la darrera la de Maria del Mar Saurina, cap de campanya de Toni Noguera, Tinent de Batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge digne i futur Batle de Palma.

No n’hi ha prou amb el cessament de Ruth Riera i dos dels seu col·laboradors que ha provocat la rebel·lió de la quota menorquina encapçalada per Nel Martí amb desacord amb les formes utilitzades per la President Armengol. S’han separat de MÉS per Mallorca i cerquen un altre nom per diferenciar-se, sense descartar que si es necessari facin oposició al Govern. Al meu entendre una ruptura total. Menorca no paga a traïdors, al menys per ara.

No hi ha excuses, per molt que s’esforci la President del Govern de les Illes Balears, aquesta situació té mala ferida. ¿Quina credibilitat tenen el PSIB-PSOE i MÉS per mantenir la Conselleria de Transparència? En Biel Barceló amagat per les bardisses, aquesta vegada el senyalen a ell i no hi està acostumat, ja no té l’aura de credibilitat que n´ha bravejat tants d’anys, espera a les darreres conseqüències per dimitir i sortir pel la porta de darrera del Govern en lloc de fer-ho amb la cara ben alta, en temps i forma demostrant lo que ha predicat tants d’anys en el seu pas per la política, combatre la corrupció. No ha sabut o pogut aguantar la pressió i dimitir amb dignitat.

Sols hi ha una forma d’aclarir aquesta situació, noves eleccions autonòmiques, deixar que els ciutadans decideixin, que posin cadascú al lloc que els hi pertoca, ja està bé de mantenir les poltrones a qualsevol preu. Ni Conselleria de Transparència, ni canvi de Titular ni remodelació de Govern. Ara toquen noves eleccions. ¡¡Donem veu als ciutadans!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *