Nuñez Feijóo

A mi, em perdonaran tots aquells que creuen que el món es divideix entre bons i dolents i que el bons seuen a l’esquerra i els dolents a la dreta (o viceversa), el senyor Feijóo em cau bé. Val a dir que em sembla un tipus serio i un bon polític. Encara més, si de mi depengués, el canviaria amb en Rajoy, sense voler cap mal als gallecs: Rajoy a Galícia, Feijó a Madrid.

Feijóo, quan va a Madrid no se’n du cap comitiva, es una persona austera, feinera i no li conec cap catàleg de mentides, ni molt menys que hagi rebut o repartit sobres o pagues extres de cap tipus. No li conec ni parents, ni amics ni socis que n’hagin tret profit dels càrrecs de Feijóo ni que ningú ho digui. Galícia, en aquest sentit, és molt millor que la resta d’Espanya, tant si la mirem com a conjunt com si ho fem a trossos:València, Andalusia, Catalunya, Múrcia, Balears, el Palau de la Sarsuela o el carrer Gènova, sols per citar-ne alguns exemples.

Doncs bé, avui el senyor Feijóo està a punt de caure al parany de la mitjana nacional per unes fotos que li van fer, ara fa més de vint anys, al costat d’un contrabandista de tabac dit Dorado. Pot ser que això, per un senyor de Palència sigui sospitós, però per un mestre d’escola de Sa Colònia de Sant Pere o de Porto Colom o d’Andratx… pot ser més aviat faci rialles. Les coses són el que són i volen dir el que volen dir dins el seu context. Desprès de molts anys sembla que el senyor Dorado es va dedicar a la droga, mala cosa, de veritat, per aquest motiu és a la presó.

Però jo en demano, i quina culpa en té el senyor Feijóo? Una sola, em creguin, ser el polític més ben valorat del PP. I això és el que explica la següent pregunta, que és la que es fan molts: qui i perquè? Tot i tenint clar que la pregunta no pressuposa cap resposta fiable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *