Rectificació tardana

Habitualment, no estic gaire d’acord amb la línia editorial de mallorcadiario, però crec que en el tema d’AENA en general, i de l’aeroport de Palma en particular, té molta de raó (de fet, m’he pres la llibertat de robar-li el títol). Ahir, el digital opinava sobre la decisió de la direcció de Son Sant Joan de fer anques enrere en la polèmica retirada, fa devers tres anys, de l’espai destinat als vehicles particulars a la zona d’arribades, amb l’únic objectiu, deia el diari, d’obligar els conductors a entrar a l’aparcament i així fer caixa.

La història consegüent és per tots coneguda: «els illencs van optar per la picaresca: no entrar a l’aparcament i pujar fins a sortides per allà recollir els viatgers que acaben d’arribar. Què ha suposat això? Un embús monumental i una saturació permanent en els aparcaments de sortides». Coincidesc en què mai s’haurien d’haver suprimit els aparcaments de recollida de passatgers ni, poc després i de manera paradoxal, la gratuïtat dels primers 30 minuts a l’aparcament de l’aeroport (doncs era un argument que volia justificar en part la primera decisió).

Ara, Aena decideix rectificar i assumint implícitament el seu error (no hi haurà, pel que sembla cap disculpa per les molèsties) anuncia que s’habilitarà una zona en arribades perquè els vehicles puguin aturar a recollir per espai màxim de 15 minuts. Això sí, els ciutadans, aquells que solem anar a l’aeroport per anar a cercar a familiars i amics, també hem de posar de la nostra part. No pot ser que se’ns deixin uns minuts per esperar als que arriben i ens hi estiguem més d’una hora (i no devora el cotxe, com seria recomanable, sinó dins l’edifici de la terminal). Malauradament, hi ha determinades persones que quan se’ls dóna un dit, agafen tot el braç; i ho acabam pagant tots.

Un comentari a “Rectificació tardana

  1. El dia que puguin assegurar la puntualitat dels avions que arriben, podran limitar el temps a 15 minuts, això per no parlar del temps d’espera davant les cintes esperant les maletes i gràcies que els que esperam no ens fan passar obligatoriament per dins la macro botiga “lliures d’impostos”. Aquest aeroport es una befa als usuaris. Si la persona que ve, t’avisa quan aterra, pots agafar el cotxe, fer 30 km de casa a l’aeroport, i encara no ha sortit mai. Els minuts que has d’esperar son indeterminats, però més de 15 sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *