Un any més, gràcies

Avui només escriuré unes breus línies d’agraïment per a tots aquells que han fet possible, un any més, la publicació de l’Anuari del Turisme de les Illes Balears. Com a director de la Fundació Gadeso i membre de l’equip que fa possible que el llibre vegi la llum, vull donar les gràcies, en primer lloc, a tots els col·laboradors que han volgut aportar el seu petit gra d’arena al debat sobre el nostre turisme. Aquesta vintena d’experts, des d’economistes a sociòlegs, passant per geògrafs, historiadors o enginyers, ens donen el seu punt de vista, sempre fonamentat en dades, en alguna de les múltiples vessants que té un sector tan polièdric i canviant: el debat sobre la saturació, la polèmica implantació del nou impost turístic, la temporalitat laboral o els efectes del canvi climàtic només són algun dels temes que trobareu en l’Anuari 2016. Un anuari, per cert, que com el seu nom indica, és de les Illes Balears, pel que la realitat diferenciada de les quatre illes s’hi veu ben reflectida.

En segon lloc, gràcies a les entitats que, amb el seu suport i patrocini, ajuden a tirar endavant amb aquesta necessària tasca. Em referesc a la Universitat de les Illes Balears, la Fundació Guillem Cifre de Colonya de la Caixa de Pollença i el Govern de les Illes Balears. Com afirma el president de la Fundació Gadeso en el seu escrit de presentació, estic convençut que el seu compromís per mantenir la continuïtat d’aquest Anuari és ferm i sincer.

I per últim, gràcies a tots vosaltres, lectors i amics d’El Periscopi de la Fundació Gadeso. Sense saber que darrere el que fem hi sou tots, de ben segur ja hauríem plegat. Per cert, si no vàreu poder assistir ahir a l’acte de presentació del llibre, a la seu de la Fundació hi ha exemplars disponibles. Només ens heu de remetre un correu electrònic (info@gadeso.org) i us direm com aconseguir-lo. També el podeu llegir en format digital clicant aquí.

 

A continuació us deixo algunes fotografies de l’acte d’ahir.

img_20161114_190250_1

img_20161114_190322

img_20161114_190844

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *